flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зміна графіку роботи суду у частині видачі документів

06 лютого 2024, 14:15

05 лютого 2024 р.                                                                                               №18/24

 

Щодо встановлення особливого режиму

роботи Дніпропетровського районного

суду Дніпропетровської області

на період визначення підсудності справ

Краматорського міського суду Донецької області    

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 У зв’язку із загрозою життю, здоров’ю та безпеці суддів, працівників апарату суду, працівників служби судової охорони, відвідувачів суду, беручи до уваги постійні випадки обстрілів території Дніпропетровської області, керуючись статтею 3 Конституції України, статті 24 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», рішенням Ради суддів України №9 від 24.02.2022, рекомендаціями Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану від 02.03.2022, враховуючи положення Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» №64/2022 від 24.02.2022 року,  Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні, а також враховуючи відсутність в будівлі Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області безпечного укриття для суддів, працівників апарату суду, відвідувачів суду у разі загострення збройної агресії (у тому числі бойових дій) на адміністративно-територіальній одиниці місця розташування суду, беручи до уваги Рішення Вищої Ради правосуддя №747/0/15-23 від 25 липня 2023 року про зміну територіальної підсудності судових справ Краматорського міського суду Донецької області з метою дотримання строків реєстрації та розгляду клопотань органу досудового розслідування, -       

                         

  1.  З 06 лютого 2024 року встановити особливий режим роботи Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області на період визначення підсудності справ Краматорського міського суду Донецької області:
  • Графік роботи суду:
  1. З понеділка по четвер - 09-00 год. до 17-45 год. 

Обідня перерва з 13-00 год. до  13-45 год.  

  1. П’ятниця - 09-00 год. до 16-45 год. 

Обідня перерва з 13-00 год. до 13-45 год. 

  1. Відділу документообігу суду (канцелярія) здійснювати прийом всієї вхідної кореспонденції з понеділка по п’ятницю з 09:00 години до 13:00 год. (за виключенням фактів відсутності електроенергії в приміщенні суду та сповіщення сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА»).
  2. Відділу документообігу суду (канцелярія) здійснювати видачу документів (вироків суду, судових рішень, постанов, ухвал, виконавчих листів) з понеділка по п’ятницю з 09:00 години до 13:00 год. (за виключенням фактів відсутності електроенергії в приміщенні суду та сповіщення сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА»
  3. Працівникам Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області здійснювати допуск у приміщення суду осіб, що не є учасниками судового процесу чи сторонами у справі – вільних слухачів, супроводжуючих осіб – лише за розпорядженням голови суду, керівника апарату суду чи головуючого судді, за виключенням людей, що супроводжують осіб з обмеженим можливостями, які потребують сторонньої допомоги.
  4.  Попередити суддів, працівників апарату суду, відвідувачів суду, що під час сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» судове засідання припиняється та слід негайно виконати заходи, передбачені на цей випадок, а саме: якомога швидше, без паніки, покинути приміщення суду, та перейти у більш безпечне місце чи захисну споруду (бомбосховище, сховище, підвальне приміщення). Найближчі сховища розташовані за адресою: 52005 Дніпропетровська область Дніпровський район смт. Слобожанське вул. Героїв України,   буд. №2 та буд. №5.
  5. Працівникам Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області під час сповіщення сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» заборонити допуск у приміщення суду відвідувачів, учасників судового процесу та здійснити необхідні заходи для забезпечення виходу з приміщення суду та роз’ясненням всім про необхідність переходу у більш безпечне місце чи захисну споруду (бомбосховище, сховище, підвальне приміщення). Найближчі сховища розташовані за адресою: 52005 Дніпропетровська область Дніпровський район  смт. Слобожанське вул. Героїв України, буд. №2 та буд. №5.
  6. Під час  сповіщення  сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» суд не працює.
  7. Після закінчення сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» суд відновлює свою роботу у штатному режимі.
  8. Скасувати Розпорядження №186/23-Р від 06 грудня 2023 року «Щодо встановлення особливого режиму роботи Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області на період визначення підсудності справ Краматорського міського суду Донецької області».
  9. З вказаним Розпорядженням ознайомити суддів та працівників апарату суду, розмістити його на офіційний веб-сторінці суду та у загальнодоступному місці в приміщенні суду.
  10. Дане Розпорядження направити до Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області для відома та виконання.

 

 

Голова    суду                                                                           Жанна ОЗЕРЯНСЬКА