flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

чергування

27 жовтня 2017, 16:40
  1. Встановити графік чергувань суддів та працівників апарату Дніпропетровського районного суду, у вихідні дні на час виборчого процесу у період виборчого процесу з призначення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 29 жовтня 2017 року у період з 27 жовтня 2017 року по 29 жовтня 2017 року включно згідно з додатками 1 та 2.
  2. Відповідальними за приймання позовних заяв та автоматичний розподіл справ призначити старшого секретаря Кущенко О.Г., секретарів суду Волошину О.В., Бодню С.П., Кукушкіну Н.В., судових розпорядників Куценко А.В. та Карпенко І.Ю., старшого судового          розпорядника Школу З.О.
  3. Спеціалісту суду з питань персоналу суду Стерніцькому С.В. наказ довести до відома працівників суду.
  4. У разі хвороби та інших причин – зміна графіка чергувань погоджується з головою суду.
  5. Забезпечити компенсацію за чергування у вихідні та святкові дні шляхом надання іншого дня відпочинку за заявами відповідно до статті 72 КЗпП України.
  6. Помічникам суддів та працівникам канцелярії забезпечити вчасне заповнення в повному обсязі інформаційних карток у системі автоматизованого документообігу суду.
  7. У разі оскарження постанови в апеляційному порядку працівникам канцелярії забезпечити негайну передачу апеляційних скарг разом зі справами до суду апеляційної інстанції.
  8. Старшому секретарю Кущенко О.Г., секретарям суду Волошиній О.В., Бодні С.П., Кукушкіній Н.В., судовим розпорядникам Куценко А.В. та Карпенко І.Ю., старшому судовому розпоряднику Школі З.О. негайно після реєстрації заяв у КП «Діловодство-3» надсилати їх копії до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду (телефон-факс: (056)-790-91-12, е-mail: inbox@apladm.dp.court.gov.ua).
  9. Секретарям судових засідань та помічникам суддів прийняті за результатом розгляду заяв судові рішення невідкладно надсилати до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду (056)-790-91-12, е-mail: inbox@apladm.dp.court.gov.ua).
  10. Працівникам канцелярії суду у разі надходження апеляційних скарг на судові рішення, які пов’язані з виборчим процесом терміново повідомляти у телефонному режимі заступника керівника апарату Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду Тальян Анну Вячеславівну за телефоном: 097–449–82–57.
  11. Копію наказу надіслати Територіальному управлінню державної судової адміністрації та Дніпропетровському апеляційному адміністративному суду.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.