flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ

12 серпня 2021, 17:13

ШАНОВНІ  ГРОМАДЯНИ!!!

 

 

У зв’язку з відсутністю належного фінансування з 12 серпня 2021 року в Дніпропетровському районному суді Дніпропетровської області тимчасово припиняється відправка поштової кореспонденції суду.  

Разом з тим, роз’яснюємо, що відповідно до ст. 128 ЦПК України, суд викликає учасників справи у судове засідання або для участі у вчиненні процесуальної дії, якщо визнає їх явку обов’язковою.

 Суд повідомляє учасників справи про дату, час і місце судового засідання чи вчинення відповідної процесуальної дії.

Судова повістка, а у випадках, встановлених ЦПК України, разом з копіями відповідних документів надсилається на офіційну електронну адресу відповідного учасника справи, у випадку наявності у нього офіційної електронної адреси або разом із розпискою рекомендованим листом з повідомленням про вручення у випадку, якщо така адреса відсутня, або через кур’єрів за адресою, зазначеною стороною чи іншим учасником справи.

Стороні чи її представникові за їхньою згодою можуть бути видані судові повістки для вручення відповідним учасникам судового процесу. Судова повістка може бути вручена безпосередньо в суді, а у разі відкладення розгляду справи про дату, час і місце наступного засідання може бути повідомлено під розписку.

Враховуючи викладене вище, тимчасово, сторони у справі будуть викликатися у судові засідання за допомогою sms-повідомлень та повістками-повідомленнями на офіційну електронну адресу відповідного учасника справи.

Просимо поставитися до даного тимчасового заходу з розумінням.